27/12-09



<3

Ja i går var jag med det underbara gänget och festa ! det var så länge sen sisst <3 men vi har altid kul och Sussi du är så underbar jag har sån himla tur att jag har lärt känna dig . man blir alltid glad när man träffar dig . Men en sak är synd att vi inte gör så mycket på fritiden. men det kan vi ju ändra på ;) puss 


19/12-09



Party!

All star i kväll som vanligt haha det börjar tära på  mig tror jag !
Ja Lina ska bjuda mig på en utekväll i dag det ska bli kul och mysigt . Men tall om mysigt var det i går vi öttes i stan senvar vi och åt sushi tack ska du ha för sushi<3 sen åkte vi till mig och pussades och kramades . Så mysigt åååå jag dör Så på söndag kommer han och ser film med mig <3


14/12-09



Sjuk helg!

En helg man aldrig kommer glömma! Full,hångel,och spya!!! det finns inga ord!


11/12-09



<3

Vad skulle man göra utan er ? Ni är alltid där om man skulle behöva er och ni gör att livet alltid blir bättre! Ni gör mig alltid glad när jag är arg och ledssen.

Aino


Jag trode alldrig att vi skulle bli så här bra vänner. Det jag älskar med dig är att du är ärlig och står för den du är. Men det mästa jag älskar är att jag kan lita på dig och att du är snygg ;)

Denise


Vi har inte kännt varandra så länge men det känns som att jag har kännt dig hela mitt liv. Du gör mig full på energi och jag vill alltid skratta när jag är med dig.  Jag älskar dig för du är ärlig och underbar.

Simone


Ja dig känner jag innantill som utantill och det gör du med mig me. Dig vet jag inte vad jag skulle göra utan. Ja när jag flyttar till stockholm så kommer jag gråta. Du är som högra handen på mig! Men det är tur att det finns telefoner. Dig har jag kännt hela mitt liv. Tänk hur många stunder vi har skratta tillsammans hur många fester vi har varit tillsammans.hur många gånger du har ställtupp för mig när jag har behövft dig.


skulle säker kunna skriva 1000 saker till om er puss älskar er <3

07/12-09



Kläder!

Ja nu känner mig att jag måste få lite  insperation ! Jag känner att jag kan bättre än det jag kan och det var länge sen jag kolla i en vogue! Det känns som jag borde införskaffa mig det nu i veckan! nu sitter jag och undra vad jag ska ta på mig jag kan ju inte bara ha på mig min pälskrage och en t-short ? Fast det finns ju folk som skulle uppskatta det. men hoppas man får pengar så man kan shoppa. I lördags var det fest hos min söta vän Maria som flyttar till stockholm i dag! Det var en rolig fest med vänner som Aino,Dee,Jpså var frull med
har aldrig haft det så kul på jätte länge (jagg e Anne Pihil) höll jag på att säga hela kvällen jag var full och Anne Pihil kåt men det var underbar. sen åkte vi in till stan och Dee och Jp stog och tjata det om hur snygg jag var och att jag har fina ben . Men jag skratta det bara . Men sen vart all star men dom kom inte in så efter fest på max. Men Dee och Jp ville ha pjamas party hemma hos JP men jag årka det inte för jag var för full och behövde min säng. Så när jag kom hem var det att prata med en sötis<3 men jag somna det haha.. Nästa dag drog jag mig till miin finska kvinna Aino och prata det och skratta det tack vännen<3 ! 


05/12-09



Lilla hjärtat<3

Ja nust nu så håller jag och mamma på att baka pepparkakor! Det är allatid lika mysigt. Min lilla sötis ligger i sin hund bädd och sover hon är så söt .Fast jag är morgon trött så blir man aldrig sur på henne <3 I kväll blir det att fest som vanligt. Men det kommer bli trevligt men folk man tycker om att vara med . Hoppas bara att folk gillar att vara med mig med^^ Men undra vad jag ska ha på mig något ovanligt och snyggt och i kväll blir det att dricka champagne och cigg got got....


03/12-09



Idiot!

Det är jobbigt att någon blir lessen på en bara för att någon gillar en så mycket ! Det är mitt fel att jag lät han bli kär i mig och jag käner mig så elak att jag låter det gå så lång.


RSS 2.0