24/10-09



Fest!

Idag är det fest hos min kära vän Lina jansson för hon ska flytta till Australien och leka men en massa kängurur haha om dom heter så haha och aborginer  vi kommer sakna henne !

20/10-09



Vad gör man ?

Ja vad gör man nu förtiden ? Ja jag festar och umgås med vänner. Så dag drömmer jag med att ta mig i väg här ifrån . Men man kan ju inte bara dagdrömma ! Så nu ska jag göra något åt saken och söka jobb som fan ! Jag blir bara deprimerad att bo hemma och det känns som att jag gråter för småsaker som om jag var gravid . Jag måste vara gravid haha. Men så är livet just nu så fest fest fest. Jag saknar Sussi man blir alltid så glad och Sofie  men och Jenny å Joanna . förlåt om jag störde dig Joanna i fredas natt . Jag saknade dig  så jag ringde <3


15/10-09



Närhet!

Ja vad ska man säga jag trode inte att jag var som allla andra och sakna närhet men jag gör det. Jag kanske inte visar det. Men det är inte offta jag saknar det för  jag tänkre på så mycket annat  men när jag vill ha närhet som vill jag ha mycket närhet.  I bland brukar jag tänka om det är bäst att bara vara för sig själv än att ha närhet? För det finns ju bra sidor och dåliga sidor med kärlek som alla vet och jag skulle nog inte klara av ett förhållande. Jag älskar när killar stöter på mig haha! och jag tror att jag hade vill gå ut på krogen med mina vänner och inte med killen. Men jag är ju människa lika mycket som alla andra och behöver mina behov kram!

SÅ JÄVLA BITTER!

09/10-09



Min älskning !

ja min lilla älsakde  Ebba .. hon är så underbar och man blir alltid glad va hon !

03/10-09



haha underbart!

02/10-09



Så är livet!

ja livet har sina nerförbackar och uppförsbackar. Men det känns som att jag är mitt i mellan just nu.Kanske om jag skaffar lite mera guld så blir det bra vem vet haha. I morgon kanske det blir litte ferre det skulle vara kul men får se för att vå lilla bäbis kommer kanske hem in morgon! Vår lilla Ebba <3. Det är en liten engelsk cockerspaniel och jag vill att hon ska vara här nu ^^



Ebba!

01/10-09




Vem är vi !

Ja vad är jag ?  På  alla fester har jag fått förklara vad jag är för kön men när jag säger att jag är en kille så säger dom  ( nä det kan du inte vara). Efter en liten stund när dom har smällt allt så kommer dom och ber om förlåt och jag fattar inte varför . Jag hatar när folk kommer och säger förlåt för något sånt! det är ju som bättre att dom frågar ( det är bättre att vara dum för en sekund en att vara dum för hela sitt liv). Det som är jag skrattar inte åt dom jag skrattar med dom. Som simone min bästa vän brukar tro att jag är en tjej i bland och det gör jag med. Om någon säger tjejen så är det lungt och jag är glad för den jag är och att jag inte är någon annan. Men det finns så månag hetrokillar som raggar på mig så dom får skylla sig själva att dom inte ser ;)  


RSS 2.0